Selskapene i Lindal Gruppen er banebrytende og styrende aktører innenfor boligproduksjon og bærekraftige bygg

Vårt mål er å være en foretrukket leverandør når kunden skal ta gode valg basert på bærekraft og kostnader. 

Hytte-1

Lindal Hus

Lindal Hus er et entreprenørselskap med hovedkontor i Risør. Selskapet ble etablert i 1987 og har i dag utviklet seg til å bli en av regionens ledende aktører innen bygg og anlegg. Vi har over 40 dyktige ansatte i dag fra planlegging til utførelse, som prosjektledere, tegnere, byggmestere og håndverkere. Vi har også til enhver tid inne lærlinger, med sterkt ønske om å bidra til å ta vare på og utvikle håndverkere i bransjen.

Våre tjenester strekker seg fra bygging av eneboliger, fritidsboliger, offentlige bygg, rehabilitering, service, vedlikehold og mindre håndverkstjenester. Firmaet utfører arbeid hovedsakelig i området fra Kragerø til Kristiansand.

LM Entreprenør

LM Entreprenør er din pålitelige entreprenør på Sørlandet med ekspertise innen næringsbygg og betongarbeid. Vårt hovedfokus er å hjelpe deg som næringsdriver med å oppnå suksess og være en verdiskaper. Vi forstår viktigheten av å bygge næringsbygg raskt, energieffektivt og kostnadseffektivt. Vi har erfaring med ulike typer næringsbygg, der vi skaper funksjonelle og moderne bygg tilpasset den enkeltes virksomhetens behov. Vi kan kombinerer tradisjonelle stålbygg med moderne arkitektur i tre elementer fra egen fabrikk.

Hos oss vet vi at investering i næringsbygg handler om å tjene penger, og derfor legger vi stor vekt på tid og tekniske løsninger. Vår kunnskapsbedrift har solid lokal forankring, og vi forstår viktigheten av god kommunikasjon og effektivitet på byggeplassen.

Lindalgruppen_sept_2023-17
Lindalgruppen_sept_2023-77 2

Lindal Modul

Lindal Modul produserer ferdige moduler. Selskapet prefabrikkerer en større andel av bygget før det settes sammen på byggeplass.

Lindal Modul produserer boligmoduler, pre-cut, elementer, prefabrikkerte bad, og komplette VVS-moduler til prosjekter i Lindal Gruppen.

Fra 2024 ble vårt dattterselskap Halvorsen Arkitekter fusjonert inn i selskapet, og utgjør nå arkitekt-avdelingen i Lindal Modul.

Tekniske fag utgjør mer enn 40% av byggekostnadene, og vi vet hvor krevende dette kan være for prisbildet i boligproduksjonen. Derfor har vi tatt initiativet til å industrialisere og optimalisere disse fagområdene for å levere en bedre kvalitet, raskere byggeprosess og mer miljøvennlige løsninger.

Arkitektene
- en del av Lindal Modul

Lindal H. Arkitekter et veletablert arkitektkontor med en rik historie innen bransjen. Som arkitekter er vi dedikert til å levere kreative, funksjonelle og bærekraftige løsninger.

Vår mangfoldige portefølje inkluderer oppdrag for en rekke ulike kunder – fra offentlige instanser til private entreprenører, organisasjoner og enkeltpersoner. Uansett størrelsen på prosjektet, setter vi kundens behov og visjoner først for å skape resultater som inspirerer og begeistrer.

Lindal Eiendom

Lindal Eiendom er et eiendomsselskap som utvikler boligtomter og leverer nøkkelferdige boliger til sine kunder. Selskapet har hovedkontor i Risør, med virksomhet lokalisert på Sørlandet. Først og fremst i området fra Kragerø til Kristiansand. Vi ønsker å levere kvalitetsboliger til konkurransedyktige priser i attraktive områder. Målet er fornøyde kunder.

Lindal Eiendom samarbeider med Lindal Hus for å gjennomføre byggeprosjektene, noe som betyr bruk av lokal arbeidskraft. Dette sikrer også en effektiv planlegging og gjennomføring av prosjektene. Lindal Hus er sertifisert med Miljøfyrtårnet, og ivaretar Lindal Eiendoms ønske om å tenke miljø fra planlegging av prosjekter til ferdige boliger.

DSC04193
Lindalgruppen_sept_2023-54

Ljøstad Maskinutleie

Ljøstad Maskinutleie  server selskapene i Lindal Gruppen, og andre entreprenører med maskinutleie.

Selskapet har også eget verksted for reparasjon av maskiner og utstyr.

Husfjell

Husfjell er eiendomsselskapet i Lindal Gruppen.

Selskapet har næringseiendommer i Vegårshei, Risør og Tvedestrand. Eiendomsmassen består i hovedsak av næringslokaler, produksjons- og lagerlokaler.

IMG_0248
Subscribe to get 15% discount