Ny medeier i Lindal Gruppen

Fornøyde samarbeidspartnere: Administrerende direktør i Lindal Gruppen, Jan Lindal, og daglig leder i Kamperhaug Invest, Lasse Fosby, ser frem til å jobbe sammen som medeiere.

Kamperhaug Invest har kommet inn som medeier i Lindal Gruppen med 34 prosent eierandel.

Lindal Gruppen har ni datterselskaper, hvor de to største er Lindal Treindustri og Lindal Entreprenør. Lindal Treindustri produserer og monterer elementer for proffmarkedet, og er en del av Lindal Smith Elementer. Lindal Entreprenør bygger for både private og offentlige aktører i Sørlandsregionen. Hovedkontoret ligger på Akland i Risør kommune.

Vil styrke positiv utvikling

De siste årene har Lindal Gruppen opplevd en positiv utvikling. I fjor omsatte bedriften for nærmere 280 millioner kroner og har nå 106 ansatte. Med Kamperhaug Invest inn på eiersiden ønsker Lindal Gruppen å opprettholde den positive utviklingen og styrke organisasjonen fremover.

– Vi er veldig fornøyd med å ha fått inn Kamperhaug Invest og daglig leder Lasse Fosby som medeier i Lindal Gruppen. Med dette har vi fått inn en aktiv eier som vil være med å styrke og utvikle selskapene videre både med kapital og kompetanse, sier administrerende direktør i Lindal Gruppen, Jan Lindal.

Bygger på samarbeid i fra Flisvika

Kamperhaug Invest har hovedkontor i Sarpsborg og driver med eiendomsutvikling og boligprosjekter i flere deler av landet. Blant annet står de bak utbyggingen av 95 leiligheter i Flisvika i Risør, hvor byggetrinn to med 22 leiligheter er i ferd med og avsluttes. På dette prosjektet har Lindal Treindustri levert veggelementer, mens Lindal Entreprenør har vært totalentreprenør for Kamperhaug Invest, og siden oppstart av prosjektet for tre år siden har de høstet gode erfaringer sammen.

– Gjennom prosjektet i Flisvika har vi sett at vi jobber godt sammen. Kamperhaug har en etikk og en forretningsfilosofi som er veldig lik Lindal Gruppen, noe som har gjort at vi har ønsket å få de med på vår satsing videre, sier Lindal.

Positivt for begge selskapene

Daglig leder i Kamperhaug Invest, Lasse Fosby, beskriver samarbeidet med Lindal Gruppen som optimalt. Det var også utgangspunktet for å gå inn som medeier.

– Vi har lært Lindal Gruppen å kjenne som et selskap med en god bedrifts- og arbeidskultur. De er opptatt av et godt håndverk og å være en ryddig samarbeidspartner. Vi har sett synergier som vi ønsker å videreutvikle og håper dette vil legge til rette for en positiv utvikling i begge selskapene.

Snart ferdig: I disse dager ferdigstilles byggetrinn to i Flisvika. Tilsammen 95 leiligheter er klar for innflytting tre år etter oppstart. Byggherre Kamperhaug Invest og totalentreprenør Lindal Gruppen ønsker nå å jobbe sammen videre.

Subscribe to get 15% discount